Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

gemeentelogo.jpgHet college van burgemeester en wethouders heeft besloten om een maximumsnelheid van 60 km/uur in te stellen op de Gouverneursweg nabij Heeswijk-Dinther. De staat van onderhoud van het wegdek in relatie tot de vele eenzijdige ongevallen en de al aanwezige lagere adviessnelheden op de weg pleiten hiervoor. Er is afstemming met gemeente Sint Michielsgestel, waardoor de 60 km-zone tot aan de komgrens van Middelrode wordt aangelegd. Dit draagt bij aan een herkenbaar wegbeeld voor de weggebruikers. Gemeente Sint Michielsgestel heeft in een eerder stadium al een verkeersbesluit genomen voor het instellen van de maximumsnelheid van 60 km/uur op het aanliggende traject.
Inzage: Het verkeersbesluit met bijbehorende tekening ligt gedurende zes weken na publicatie tijdens de openingstijden ter inzage in het gemeentehuis in Heesch.
Beroep: Tegen dit verkeersbesluit kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na publicatie (tot 19 januari 2009) een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank, sector Bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch.
Het indienen van beroep heeft geen schorsende werking. Hiertoe kan bij de voorzieningenrechter van voornoemde Rechtbank een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend.