Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

n279.jpgDe provinciale weg N279 gaat de komende maanden in totaal vijf keer dicht voor doorgaand verkeer. De afsluiting vindt steeds plaats ter hoogte van de oude haven in Veghel, waar momenteel gewerkt wordt aan een nieuwe aansluiting op de weg langs het kanaal. Aanstaande vrijdagavond gaat de weg voor het eerst 24 uur op slot.

De afsluiting duurt dan van 21.00 uur tot dezelfde tijd op zaterdagavond. Het weekeinde daarna (16, 17 en 18 mei) gaat de weg zelfs drie dagen op slot, van vrijdagavond tot maandagmorgen. Over de volgende afsluitingen wordt later nadere informatie verstrekt. Het doorgaande verkeer wordt steeds omgeleid via de A50 en de afslag Eerde. De Rembrandtlaan en de NCB-laan, aan weerszijden van de afsluiting, zijn wel steeds bereikbaar.

De afsluitingen bij Veghel zijn nodig om de nieuwe aansluiting van de Zuidkade op de provinciale weg te realiseren. Komend weekeinde wordt onder andere het bestaande wegdek gefreesd. De provincie neemt de gelegenheid te baat om reparaties te verrichten aan voegovergangen bij de brug.

Bron: Brabants Dagblad