Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

rijkswat.ro_vw_rwli.pngEr zijn een hoop afsluitingen rond Den Bosch en Veghel; het is bijv.aan te raden om vanuit Heeswijk-Dinther via Berlicum te rijden om op de weg naar Utrecht te  komen, en via Veghel zelf te rijden om verder langs het kanaal te kunnen rijden. Zie de verdere uitleg van Rijkswaterstaat:
Tot en met zondag 9 augustus blijft zowel de op- als afrit Veghel (21) afgesloten. Voor het verkeer dat gebruik wil maken van deze wegen zijn de volgende omleidingsroutes ingesteld.

Omleiding vanaf de N279
Automobilisten op de N279 die richting Utrecht willen gaan worden omgeleid over de A2 richting Eindhoven en kunnen bij de afrit Sint Michielsgestel (nr.22) terug de A2 op richting Utrecht. Volg hiervoor de omleidingsroute met nummer 4.

Op- en afrit 21 Veghel/’s-Hertogenbosch vanaf 10 augustus twee weken dicht

Na de werkzaamheden aan de aansluiting Veghel en de fietstunnel aan de oostkant, volgen de werkzaamheden aan de op- en afrit en de fietstunnel aan de westkant. Op- en afrit Veghel/’s-Hertogenbosch is in verband hiermee afgesloten van maandag 10 augustus 7.00 uur tot maandag 24 augustus 5.00 uur. Indien de werkzaamheden dat toelaten eindigen de afsluitingen eerder. 

Afrit Veghel
Afrit Veghel is voor verkeer vanaf de A2 vanuit de richting Utrecht naar de N279 richting Veghel 2 weken afgesloten. De werkzaamheden starten op maandag 10 augustus vanaf 7.00 uur en duren tot maandag 24 augustus 5.00 uur. 

Omleiding
Omleiding vanuit Utrecht A2 richting Eindhoven: Verkeer dat via afrit 21a Veghel wil rijden wordt omgeleid over de A 2 afrit 22a St. Michielsgestel, Gestelseweg, Bosschebaan, toerit A 2 richting Utrecht. Daar staat Veghel weer aangegeven op de bewegwijzering. Hiervoor omleidingsroute met nummer 4 volgen.