Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

thumb_wonderhoud.jpgHet college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat met ingang van 14 september 2009 een ontwerp van de Wegenlegger Bernheze gedurende zes weken ter inzage ligt bij de afdeling Publiekszaken in het gemeentehuis.

 Inzage kan plaatsvinden gedurende de openingstijden van het gemeentehuis.

De wegenlegger bevat een opsomming van de buiten de bebouwde kom gelegen wegen en de onderhoudsplichtigen daarvan, daaronder begrepen de mogelijke verplichting om in het onderhoud bij te dragen. Wegen die zijn opgenomen worden als openbaar aangemerkt. Niet opgenomen wegen zijn dat niet.

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden hun zienswijze over het ontwerp naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Het inbrengen van mondelinge zienswijzen kan rechtstreeks telefonisch of na het maken van een afspraak met de heer Th. Verhoeven, telefoon (0412) 45 88 88. Tevens zal een hoorzitting worden gehouden op 22 oktober 2009 om 19.30 uur in Cultureel Centrum De Pas in Heesch waar belanghebbenden hun zienswijzen mondeling naar voren kunnen brengen of hun eerder ingebrachte zienswijze nader kunnen toelichten. Zij die daar gebruik van willen maken, worden verzocht zich uiterlijk tot het aanvangstijdstip van de hoorzitting aan te melden bij een van voornoemde ambtenaren. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 19, 5384 ZG Heesch. Reacties via internet zijn eveneens mogelijk, zie www.bernheze.org.

Na afloop van de inzagetermijn wordt de ontwerp-wegenlegger, samen met de ingebrachte zienswijzen en het oordeel daarover van ons college van burgemeester en wethouders, toegezonden aan het college van gedeputeerde staten, die beslissen over de vaststelling van de wegenlegger.