Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

gemeentelogo.jpgHet college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het van plan is te besluiten een stopverbod in te stellen op een gedeelte van Plein 1969 nabij Hoofdstraat in Heeswijk-Dinther. Het stopverbod geldt voor één zijde van de rijbaan. Dit gebeurt omdat zowel de uitruk van de brandweer, als waardetransporten regelmatig stremmingen ondervinden van stilstaande voertuigen op de rijbaan.


Inzage: Het ontwerp-verkeersbesluit ligt met bijhorende tekening, conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, vanaf maandag na publicatie zes weken tijdens de openingstijden ter inzage in het gemeentehuis in Heesch.

Zienswijze: Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden hun zienswijze over het ontwerp-verkeersbesluit schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Het inbrengen van mondelinge zienswijzen kan alleen op afspraak. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van gemeente Bernheze, postbus 19, 5384 ZG Heesch.

Alleen de belanghebbende die een zienswijze heeft ingediend, kan in de verdere procedure beroep instellen bij de rechtbank en dan nog uitsluitend voor de onderdelen van het besluit waartegen de zienswijze zich richtte. Deze beperking geldt niet voor eventuele wijzigingen in het definitieve verkeersbesluit ten opzichte van het ontwerp-verkeersbesluit.