Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

bernheze.gifDe gemeentelijke jaarkalender wordt al enkele jaren verspreid door de verenigingen. Om alle verenigingen een keer een kans te geven kunt u zich weer inschrijven voor het bezorgen van deze kalender. Verenigingen die nog nooit de kalender hebben verspreid, krijgen de voorkeur.

Voor de rest wordt gekeken hoelang het geleden is dat ze aan de beurt zijn geweest. In principe worden de kalenders bezorgd door de verenigingen uit de eigen kern.

De kalenders moeten in week 50 worden bezorgd. Geïnteresseerden kunnen zich tot maandag 9 november 2009 schriftelijk aanmelden bij Communicatie van de gemeente, postbus 19, 5384 ZG Heesch of via het formulier dat u hieronder kunt downloaden.
Gelieve bij aanmelding de naam van de vereniging, naam, adres, telefoonnummer en e-mail van de contactpersoon te vermelden.

De eisen
De gemeente verwacht van de verspreiders, dat er zeer nauwkeurig wordt bezorgd. Per dorp ontvangt u een lijst, waarop exact staat op welke adressen u moet bezorgen. Het is de bedoeling dat er per dorp adressen worden aangewezen, waar de ‘nazorg’ plaatsvindt. Mensen die geen kalender hebben ontvangen, kunnen dan op deze adressen alsnog een kalender afhalen.

De verdiensten
Per kalender ontvangt de verspreider een bedrag van € 0,20.
De gemeente levert complete lijsten aan met adressen. Op basis hiervan wordt dan een totaalprijs vastgesteld.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Communicatie, telefoon (0412) 45 88 88.