Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

bernheze.gifWeet u iemand die in aanmerking komt voor de titel ‘Beste Bernhezer 2009’, dan kunt u deze persoon vóór vrijdag 27 november 2009 voordragen.
Op vrijdag 8 januari 2010 wordt tijdens de nieuwjaarsontmoeting van de gemeente Bernheze bekendgemaakt wie zich Beste Bernhezer 2009 mag noemen.

 

Kent u een inwoner van Bernheze die zich in het afgelopen jaar op een bijzondere wijze heeft ingezet voor onze gemeente? Draag deze dan voor als ‘Beste Bernhezer 2009’. Iedereen die Bernheze in 2009 op de kaart heeft gezet of  die activiteiten heeft ontplooid die belangrijk zijn voor de hele gemeente, komt in aanmerking voor deze titel.

Voordracht indienen
Iedere inwoner kan iemand voordragen. Een voordracht moet voorzien zijn van een uitgebreide en duidelijke motivering. De nominaties worden niet bekendgemaakt, zodat iemand meerdere keren kan worden voorgedragen.
U kunt uw voordracht tot en met vrijdag 27 november 2009 schriftelijk en goed gemotiveerd indienen bij de burgemeester van Bernheze, de heer A.A.M.M. Heijmans, postbus 19, 5384 ZG Heesch.

Informatie
Op de envelop moet u ‘vertrouwelijk’ vermelden.
U kunt uw voordracht ook via e-mail verzenden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw L. van Herpen, telefoon (0412) 45 91 91.