Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

bernhezeOp 1 januari 2010 is de wekelijkse huisvuilinzameling veranderd. Er wordt in veel gevallen op andere dagen ingezameld en de informatie over de inzameling is voortaan te vinden op de Afvalkalender. 
Nieuwe inzameling huisvuil
De gemeente Bernheze heeft een en ander zo zorgvuldig mogelijk voorbereid, onder andere door een uitgebreide informatiecampagne. Helaas bleken de veranderingen in de eerste week van januari nog voor veel problemen te zorgen.

 We ontvingen telefoontjes van inwoners bij wie het huisvuil om diverse redenen niet is opgehaald. Momenteel zoeken we naar mogelijkheden om deze problemen zo goed en zo snel mogelijk op te lossen, maar bij dergelijke omvangrijke veranderingen zijn aanloopproblemen bijna niet te voorkomen. Neem bij onduidelijkheden contact met ons op.

 

Afvalkalender

De ophaaldata die voor u gelden, staan op de Afvalkalender die u begin december heeft ontvangen. Een groot voordeel voor u is dat u in één overzicht alle ophaaldata per afvalstroom kunt vinden en dat u precies ziet wanneer u welke container buiten moet zetten. Dit kan even wennen zijn. We adviseren u de Afvalkalender goed  te bewaren, want u heeft hem het hele jaar nodig.

 

Informatie

Als u vragen heeft over de huisvuilinzameling of de Afvalkalender, neem dan contact op met de gemeente, telefoon (0412) 45 88 88.