Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Brabants_groenHans van der Pas, wethouder van de gemeente Bernheze, heeft donderdag 26 april een elektrische laadpaal van Stichting E-laad geopend te Nistelrode, aan de Beekgraaf. Dit is de tweede elektrische laadpaal in de gemeente. Voortaan kunnen de eigenaren van een elektrische auto hun duurzame voertuig hier dus opladen.
 

“Als gemeente en als regio willen we een flinke impuls geven aan duurzame mobiliteit in het algemeen en elektrisch rijden in het bijzonder. Dat doen we door daar waar mogelijk te faciliteren in vul- en laadstation.”, aldus Hans van der Pas. 

Bij deze feestelijke opening waren ondernemers uit Nistelrode en een aantal medewerkers van Stichting E-laad aanwezig. Jack Martens van Jack Martens Tweewielers kwam zelfs op een elektrische scooter naar de opening!

 

Nu vijf oplaadpunten in de gemeente

In de gemeente Bernheze zijn nu vijf plaatsen waar elektrische voertuigen kunnen worden opgeladen. Er stond al een E-laadpaal bij het BP-tankstation Van Duijnhoven aan de Maxend in Nistelrode. En nu dus ook één aan de Beekgraaf. Verder kunnen mensen elektriciteit tanken bij twee stations in Heesch en een in Heeswijk-Dinther. 

Meer info

Voor meer informatie en handige energiebesparingtips surf je naar www.brabantsgroen.nl