Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

bernhezeVoortaan kunt u de gemeenteraadsvergaderingen niet meer op tv zien, maar op www.bernheze.org . De  eerstvolgende vergadering is op 20 september 2012.
De vergaderingen worden opgenomen en rechtstreeks via de website van de gemeente uitgezonden. Bent u niet in de gelegenheid de uitzending live te volgen, dan kunt u ‘oude’ vergaderingen ook nog op de website terugvinden. U bepaalt zelf wanneer en waar u de uitzendingen bekijkt. Ook hoeft u niet meer de hele vergadering van begin tot eind te volgen. Wilt u weten wat er over een bepaald agendapunt is gezegd, dan kunt u dat door een specifieke zoekopdracht terugvinden.

Naast zoeken op agendapunt, kunt u ook zoeken op spreker of politieke partij. De documenten die bij de agendapunten horen, worden gekoppeld aan het agendapunt en kunnen tijdens het kijken/luisteren eenvoudig worden
geopend.
Door deze manier van werken verwachten we een groter bereik en kostenbesparing. Bovendien denken we dat de besluitvorming en het werk van de gemeenteraad inzichtelijker worden.