Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

4a0e28a97e89c18c6031920b2b274959Bed & breakfast Raadhuis Dinther suites in het Brabantse Heeswijk-Dinther is woensdag officieel ingedeeld in de hoogste kwaliteitsklasse. Daarmee is de dependance van Hotel-Restaurant De Leygraaf te Heeswijk-Dinther, binnen Nederland het zestigste bed & breakfast in deze hoogste kwaliteitsklasse.  De waardering van Bed & breakfasts wordt niet zoals bij hotels met sterren uitgedrukt, maar met tulpen. Raadhuis Dinther suites mag zich profileren met vijf tulpen en is daarmee uniek in Noord-Oost Noord-Brabant. Raadhuis Dinther suites heeft twee suites en is te vinden op www.RaadhuisDinther.nl en www.bedandbreakfast.nl/bb/raadhuisdinther.

Luxe met privacy
In deze economische laagtij is luxe gewenst maar betaalbaar ook belangrijk. Eigenaresse Saskia van Boxmeer heeft een helder beeld van haar product/markt combinatie; “De zakelijke gast, het bruidspaar en de toerist  zijn mijn doelgroepen. Omdat luxe en privacy voor een groot deel van deze doelgroepen belangrijk is, heb ik dit in Raadhuis Dinther suites flink tot uitdrukking gebracht. Zo zijn er sfeervolle grote badkamers met 2-persoonsbaden en heerlijke massage inloopdouches. De slaapkamers hebben een extra groot verstelbaar bed (210/200), grote flatscreen, gratis internet, Wii, buitenterras enz. De toegang regel ik op afstand. Binnen de minuut is men in de suite, zelfs als men midden in de nacht arriveert omdat het vluchtschema vertraging op heeft gelopen. De volgende minuut heeft men een verse espresso of een wijntje. Omdat Raadhuis Dinther suites een dependance  is van mijn Hotel-Restaurant De Leygraaf, kan ik een factuur met btw leveren hetgeen voor zakelijke gasten een pre is. De prijs houd ik bewust betaalbaar.  Service bied ik bijvoorbeeld door de gasten op te halen en terug te brengen voor een diner in mijn restaurant”. Een éénpersoonsverblijf met ontbijt is € 99,-, een twéépersoonsverblijf met ontbijt is € 125,-. Het Raadhuis Dinther is gesitueerd in het hartje van Dinther aan het Raadhuisplein 9, schuin tegenover de kerk.

5 tulpen =  topniveau
Een bed & breakfast met vijf tulpen biedt voorzieningen, service en kwaliteit van topniveau. De inrichting is tot in de puntjes verzorgd en de eigenaar haalt alles uit de kast om de gast een fantastisch verblijf te bezorgen. Daarnaast is er veel privacy, want B&B’s in deze klasse hebben altijd privé-sanitair bij de gastenkamers en vaak ook een eigen entree.
De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. De controle gebeurt door middel van mystery guests. De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland. Kijk voor meer informatie op www.bedandbreakfastclassificatie.nl.