Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

WereldwinkelAugustus is de zomermaand bij uitstek. De tijd om er samen op uit te gaan, leuke uitjes te maken, te genieten van het mooie weer en natuurlijk lekker te picknicken. Bij de Wereldwinkels in Bernheze vind je alles wat je nodig hebt voor een gezellige en duurzame picknick. Want je zit toch net even iets lekkerder op een kussen van recyclede rijstzakken. En smaken die verse aardbeitjes niet nog beter als ze op een bordje liggen van duurzaam bananenblad?

 

Zitten op een rijstzak?

De Wereldwinkel geeft 5 kussenhoezen weg die gemaakt zijn van afgekeurd plastic verpakkingsmateriaal voor rijst en andere levensmiddelen. De producenten van Mai Vietnamese Handicrafts in Vietnam ontwerpen er allerlei producten van. Behalve deze kussenshoezen, ook placemats, picknickkleden, schorten of mandjes. Zin om op een rijstzak te zitten? Ga naar www.heeswijkdinther.wereldwinkel.nl en vul het deelnameformulier in!

 Actievoorwaarden

Deze actie loopt t/m 31 augustus. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Deelnemers worden automatisch lid van de landelijke Wereldwinkel nieuwsbrief.