Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Damiaancentrum_NedWat is er nu lekkerder en gezelliger dan samen met vrienden en familie een lekker kopje koffie te drinken? Helaas is dit niet voor iedereen mogelijk.
Er zijn in Nederland (te) veel mensen die onder de armoedegrens leven. Deze mensen kunnen in aanmerking komen voor ondersteuning door de Voedselbank.

De Voedselbanken beschikken echter niet over voldoende koffie. Daarom hebben zij het Damiaancentrum Nederland (DCN) gevraagd mee te helpen om pakken koffie in te zamelen, zodat de Voedselbank “een bakje troost” aan de betreffende mensen kan meegeven.

Als u wilt bijdragen aan het koffieproject van DCN, hoeft u niet naar Sint-Oedenrode te rijden, waar het Damiaancentrum is gevestigd in een bijgebouw van Novadic-Kentron (het voormalige Damianenklooster), Schijndelseweg 46. Pakken gemalen koffie kunt u ook deponeren achter in de Servatiuskerk in Dinther of afgeven/ in de bus stoppen bij Hans en Gon Lakwijk, Heilige Stokstraat 24 in Dinther.

Alle ingezamelde koffie komt voor 100% bij de Voedselbank terecht.

 Meer informatie over de achtergrond van het Damiaancentrum Nederland en over de projecten is te vinden op www.damiaancentrum.nl.

Wij houden u over het verdere verloop van deze actie op de hoogte.

 

Ingezonden: Damiaancentrum