Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

120326IndiaNa de successen van de Bogota en India Party, willen we dit jaar opnieuw iets organiseren voor India. Dit jaar in samenwerking met de vrijwilligers van het Willibrordcentrum in Heeswijk.
Op zondag 4 november  2012 van 10.00-19.00uur gaan we, in het Willibrordcentrum, een markt organiseren voor het hele gezin. We willen boeken, platen en dvd’s gaan verkopen. De opzet van deze markt wordt anders dan wat u normaal gewend bent van een boekenbeurs.
Naast de verkoop van boeken etc. zullen we ook allerlei stands inrichten met activiteiten,waaraan u kunt deelnemen.
Waar moet u dan aan denken? Bij de kookboeken zullen we een hoekje inrichten waar u een lekker hapje kunt proeven. In de kinderhoek, wordt voorgelezen uit het boek dat u wilt gaan kopen. Een workshop kaarten maken. Dit is slechts een tipje van de sluier.

Om deze markt tot een succes te maken kunnen we niet zonder uw opruimwoede.
Vanaf  maandag 26 maart, kunt u uw boeken, platen en dvd’s inleveren, Wij accepteren alleen spullen in goede staat!!!!!
U kunt uw spullen brengen naar onderstaand adres:
Stichting Solidair met India, gevestigd in het Abdijhuis van de Abdij van Berne. Graag van tevoren even contact opnemen met Joke van Zutphen, tel. 06-12124398,  e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het gezamenlijke doel is natuurlijk om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor Stichting Solidair met India.


Stichting Solidair met India


Stichting Solidair met India vindt het belangrijk om kleine projecten te ondersteunen, waarbij een directe betrokkenheid van de mensen in India gevraagd wordt. Het gaat om projecten op het gebied van educatie, gezondheidszorg en sociale voorzieningen. De projecten richten zich zelden op enkel ėėn van deze vlakken. Want wat heb je aan scholing als je honger hebt? En hoe kun je werken als je ziek bent?

Goed onderwijs is een waardevolle investering in de toekomst van kinderen. Helaas is dit voor veel kinderen in India een ongekende luxe. In sommige streken zijn nauwelijks scholen en de kwaliteit van het onderwijs is vaak onder de maat. Ouders zijn over het algemeen niet in staat de kosten van onderwijs te dragen. Veel kinderen kunnen daarom niet naar school. Ze zwerven op straat of moeten werken. Stichting Solidair met India steunt o.a. het bouwen van scholen, bekostiging van salarissen van onderwijzend personeel , aanschaf van boeken, leermiddelen en computers voor onderwijs, crèches voor de jongste kinderen zodat ouders kunnen werken, materialen en gereedschappen voor scholing en beroepstraining. Meer weten? Zie de website www.solidairmetindia.nl

Uw boeken, platen en dvd’s  steunen dit goede doel . Wij hopen op veel animo.
Wilt u meer informatie, schroom dan niet om ons te bellen of te mailen: Henriëtte van Schijndel, tel. 06-52336775,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rina Hezemans, tel. 06-13766300,
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.