Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

120402_paasrebusLos de rebus op of bezoek op Witte donderdag de Abdij van Berne.
De Wereldwinkel is helemaal klaar voor Pasen zodat u van het voorjaarsfeest kunt genieten. Met grappige, kleurige sier-eitjes of met 100% haasvrije chocolade-eitjes.
Naast de “eerlijke’chocolade biedt de Wereldwinkel een ruim assortiment aan cadeauartikelen voor Pasen. Geniet van het kleurrijke aanbod. Verwen uzelf of verwen een ander.

 Een ander verwennen kan op Witte Donderdag. Vóór aanvang van de Witte Donderdagviering zijn de vrijwilligers van de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther aanwezig in de Abdij van Berne. Kerkgangers kunnen dan een keuze maken uit het ruime aanbod artikelen uit de Wereldwinkel. De aankoop kan voor de viering voor het altaar gelegd worden

De Abdijgroep maakt er dan Paaspakketten van en zorgt er voor dat de pakketten een goede bestemming krijgen. U begrijpt het al. Een bezoek aan de stand in de Abdij van Berne of de winkel in de Jonker Speelmanstraat mag niet ontbreken in de Goede Week. 

 Ook kunt u uzelf verwennen door eens binnen te lopen in de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther of door de Paasrebus op te lossen. Meedoen kan door hier te klikken. Los de rebus op en u maakt kans op een Fairtrade gevuld Paasmandje t.w.v. € 10,00. Mail de juiste oplossing uiterlijk 6 april, onder vermelding van uw naam en telefoonnummer (bij voorkeur 06-nummer) naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De prijswinnaar wordt gebeld op 7 april om zijn of haar prijs in ontvangst te komen nemen.