Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

wantvDe afgelopen maand juli hebben onze vrijwilligers vakantie gehad. Daarom deze uitzending geen journaal onderwerpen maar wel een herhaling van onze Focus op... Lost in Loosbroek. Deze werd gemaakt door Gerry v.d. Eerden en Anke Fransen en is voor het eerst uitgezonden in onze uitzending van april jl.
Natuurlijk zijn onze vrijwilliger weer druk bezig om de nodige onderwerpen voor ons journaal in september vast te leggen.

 Het TV team is aanwezig bij de 24-uurs solexrace in Heeswijk-Dinther, op 13- en 14 augustus a.s. Er worden dan opnames gemaakt voor de Focus Op… van volgende maand.

Onze collega’s van de radio zijn ook aanwezig om samen met Maasland FM (lokale omroep Oss) actie te voeren voor KiKa. Tijdens een 34 uur durende live-radio uitzending, onder de naam Solex FM, wordt verslag gedaan van de 24-uurs solexrace.

 Kijk naar onze uitzendingen: zondag 14- t/m zaterdag 20 augustus, om 14.00 - 16.00 - 18.00 en 20.00 uur.

Wist u dat alle Bernhezenaren waar ook ter wereld voor onze uitzending terecht kunnen op:  www.wansite.nl !

 Focus op…: Herhaling.

 Ivonne v.d. Velden, Lost in Loosbroek:

We zijn een middag op stap geweest met kunstenares Ivonne van der Velden. Haar Loosbroekse roots inspireerde haar ‘Lost in Loosbroek’ op poten te zetten.

In deze uitzending nemen we de kijkers mee naar een aantal locaties, welke in dit ambitieuze project naar voren gaan komen. Ivonne vertelt hoe belangrijk deze plekken uit haar jeugd geweest zijn en wil hiermee met name de Loosbroekse jeugd prikkelen om onderdeel te worden van dit 2-jarige bewustwordings project.

 Natuurlijk is e.e.a. ONDER VOORBEHOUD!

 Mocht u onderwerpen/hobby/interesses hebben die u graag op onze lokale omroep wilt laten zien, in het journaal of als onderwerp in Focus op…., neem dan contact op met onze redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,

telefoon: 0413-296089.

 

  • Mochten er mensen zijn die tijd hebben om een steentje bij te dragen aan ons TV team dan kan je contact opnemen met de redactie van de WAN, tel.: 0413-296089.

 

Tot de volgende keer,

het WAN-TV team.