Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Actief Burgerschap HD

thumb ActiefBurgerschapHeeswijk-Dinther grijpt de kans aan om een oude traditie in ere te herstellen.

Op 17 januari, vanaf 19.30 uur in CC Servaes, bieden we alle inwoners de gelegenheid aan om elkaar te ontmoeten, in combinatie met een afwisselend programma met korte bijdragen over dorpsnieuws en werkgroepen,  een optreden en de huldiging van de “Actieve HaDeejer”  van het jaar 2012. Een gevarieerd programma waarbij entertainment, informatie en een gezellig samenzijn hand in hand gaan. Ook kunt u op deze avond uw mening/idee geven over allerlei zaken die in ons dorp spelen en die kort de revue zullen passeren. Op deze manier geven we met zijn allen een impuls aan onze gezamenlijke betrokkenheid bij dit levendige en prachtige dorp. De presentatie van de avond is in handen van Gertjan Arts.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door twee plaatselijke stichtingen:

De stichting Dorpsnieuws, die onder meer verantwoordelijk is voor d’n HaDeejer en het digitale www.hadeejer.nl.

En de stichting Actief Burgerschap Heeswijk-Dinther  (voorheen IDOP) die op dit moment namens een groot aantal burgers actief is in drie werkgroepen,  “centrum HD”,  “verkeer HD” en “accommodaties/vrijwilligers”.

Behalve alle inwoners van Heeswijk-Dinther zijn ook het gemeentelijk college en de raadsleden uitgenodigd en ook vertegenwoordigers van alle verenigingen, bedrijven en instellingen die in ons dorp actief zijn.  Graag tot deze donderdagavond 17 januari in Servaes!