logo hadeejer.nlDe redactie van HaDeejer.nl is per direct op zoek naar aanvulling van haar enthousiaste vrijwilligersteam. Ongeveer dertig vrijwilligers zijn met zeer grote regelmaat actief voor de site. Redactieleden, fotografen, technici, bestuursleden spannen zich in om elke dag het meest actuele nieuws uit Heeswijk en Dinther op uw website te brengen. Dit werk wordt zeer gewaardeerd getuige de ruim 700 bezoekers per dag die onze website bezoeken.

Om de actualiteit nog beter te garanderen en meer eigen reportages aan u te presenteren zijn we per direct op zoek naar een viertal enthousiaste fotografen en redacteuren.
De fotografen bezoeken evenementen in HaDee en maken daarvan een passende fotoserie voor de website HaDeejer.nl. Per maand tekenen fotoredacteuren in op een digitaal beschikbaar format, waarbij je de activiteiten passend bij je agenda en je interesse, kunt kiezen. Je maakt de foto's en levert deze aan bij de redactie of publiceert deze zelf op onze website. 

De taak van een redacteur kan op twee manieren worden ingevuld. We hebben redacteuren, die evenementen bezoeken en hier een redactioneel artikeltje van schrijven voor de website. Dit kun je zelf publiceren of aanleveren bij een van de andere redacteuren. Deze andere redacteuren plaatsen ingezonden nieuws, wat op ons emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wordt aangeleverd. 

Lijkt het u leuk om ons team te komen versterken, stuur een bericht naar ons emailadres of neem contact op met Ronald van Hastenberg (eindredacteur fotografie) via 06-17404591 of Lambert van der Ven (redacteur) via 06-41397221.