2013-10 Nishut achter pompstation"Wat een verrassing, ik weet nog niet eens wat ik gewonnen heb" zei Thea van Zutphen. Ik wist dat de foto gemaakt was achter het pompstation. Terwijl de prijs er niet om liegt. Zo won ze met deze prijsvraag een APK keuring met bijpassende onderhoudsbeurt voor haar auto bij Autobedrijf Minnaar aan de Brouwersstraat te Heeswijk-Dinther. Na een rondleiding in de showroom werd de garage bezocht.

De garage waar momenteel 4 monteurs werkzaam zijn. Twee monteurs zijn full-time bezig en twee monteurs in opleiding krijgen hier allerlei klusjes te doen. Klussen aan auto's van klanten mogen ze nog niet maar van de garage aanvegen leren ze ook niets van. Dus, zegt eigenaar Ko Minnaar mogen ze sleutelen aan speciaal aangekochte auto's, daar steken ze wat van op.

2013-10 Thea van Zutphen 1Na 26 jaar is Autobedrijf Minnaar uitgebreid met een 2de showroom waar ongeveer 50 auto's tentoongesteld staan in allerlei prijsklassen en van alle leeftijden. Uit handen van opvolger Han Minnaar ontvangt Thea een cadeaubon van de aangeboden prijs. Thea, proficiat.

Tekst en foto's: Ton Lunenburg