Smederij van_ThomassenVoor de winnaar van de Radeejer kon het jaar niet beter beginnen, op 2 januari werd hij verrast met een telefoontje dat hij de winnaar was van de maand December. De foto welke tot de goede oplossing leiden werd eerder gemaakt bij smederij Thomassen in de Abdijstraat, voor deze prijsvraag was een record aan inzendingen binnen gekomen.

 

Radeejer 2013-12_Twan_LangensDoor omstandigheden kon hij pas afgelopen donderdag de fantastische prijs in ontvangst nemen. De prijs een viergangen-verrassingsdiner was beschikbaar gesteld door Restaurant Het Sentiment. Hier ontvangt Twan Langens uit handen van Violet van Dooren de dinerbon voor twee personen, welke hij ten aller tijden kan verzilveren.

Namens Toos en Violet, proficiat.

Foto en tekst: Ton Lunenburg

 

Dit is voorlopig de laatste Radeejer geweest daar de maker van de foto's zich voorlopig gaat richten op andere bezigheden zoals de voorbereidingen voor het geweldige initiatief om een film van Hadee te maken. Deze film wordt op 24 april opgenomen en u kunt hieraan meewerken, door diversen berichtgevingen wordt u hiervan op de hoogte gehouden zoals op deze site.

 

http://www.hadeejer.nl/2013122111630/prominent/24-uur-hadee-in-24-minuten.htmllogo hadee2424