vakantiefotos copyWaar u ook heen gaat, of het nu aan de andere kant van de wereld is of hoog in de bergen van Oostenrijk of op het strand in Spanje, of gewoon in de bossen of langs de Aa in ons eigen dorp of thuis in uw achtertuin? Het levert altijd mooie plaatjes op. Stuur uw mooiste foto’s van de zomer 2015 naar onze redactie en wij zetten hem op de site, schrijf er ook nog even uw naam bij en waar u was op dat moment?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De foto’s met naam en locatie zijn te zien op de site. Eind september kiezen onze fotografen de mooiste zomerse foto, deze wordt beloond met de 1e prijs van 100,-euro, de 2e prijs een bedrag van 50.-euro en de derde prijs met 25,-euro.

Gaat u weg of blijft u thuis deze zomer?

Waar u ook heen gaat, of het nu aan de andere kant van de wereld is of hoog in de bergen van Oostenrijk of op het strand in Spanje, of gewoon in de bossen of langs de Aa in ons eigen dorp of thuis in uw achtertuin?  Het levert altijd mooie plaatjes op. Stuur uw mooiste foto’s van de zomer 2015 naar onze redactie en wij zetten hem op de site, schrijf er ook nog even uw naam bij en waar u was op dat moment?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De foto’s met naam en locatie zijn te zien op de site. Eind september kiezen onze fotografen de mooiste zomerse foto, deze wordt beloond met de 1e prijs van 100,-euro, de 2e prijs een bedrag van 50.-euro en de derde prijs met 25,-euro.