wantv.jpgNederland, en ook Bernheze, komt weer in zijn normale ritme: naar school, werken, cursussen enz. Natuurlijk komt ook het verenigingsleven weer op gang. Ook voor de vrijwilligers van de Bernhezer Omroep Stichting gaat het bovenstaande op.   We hebben o.a. de 24 uurs Solexrace in Heeswijk opgenomen. Verder zijn we aanwezig geweest bij de kindervakantieweek in Heeswijk-Dinther-Loosbroek. De weergoden werkten die week niet zo goed mee. De kinderen vonden de modder wel leuk...., en af en toe scheen de zon.  

Als u denkt dát is iets voor WAN TV, laat dit dan weten via onze redactie, tel.: 0413-
296089 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De uitzendingen zijn van zondag 7 t/m zaterdag 13 september, om 14.00, 16.00, 18.00 en 20.00 uur. In de week voorafgaande aan de uitzending staan de onderwerpen op tekst-TV vermeld.  

Wist u dat alle Bernhezenaren, en andere geïnteresseerden, waar ook ter wereld voor onze uitzending terecht kunnen op:  www.wantv.nl !
Op onze site kunt u ook de oude uitzendingen zien vanaf mei 2007. 
Onderwerpen uitzending september:     
9 en 10 augustus: 24 uurs Solexrace, Heeswijk.    
12 augustus: Kindervakantieweek, Heeswijk-Dinther-Loosbroek.     
24 augustus: Wheels for fun, Nistelrode.     
25 augustus: Huldiging Raymon v.d. Biezen, Heesch.      
30 augustus: Koninklijke onderscheiding de heer en mevrouw Van Vugt, Heesch.     
30 augustus: Bernhezeloop met finish in Dinther. 

Focus op….:  Marie José van der Linden.
Een interview met Marie José over het o.a. het “zondaggevoel”.
Hoe zij dit als 10 jarige beleefde.Hierover heeft zij in “zonDagboek”  geschreven.
Op zondag 7 september presenteert zij om 11.00 uur haar boekje in de bibliotheek in Nistelrode. 

Natuurlijk is e.e.a. ONDER VOORBEHOUD! Mocht u onderwerpen/hobby/interesses hebben die u graag op onze lokale omroep wilt laten zien, in het journaal of als onderwerp in Focus op…., neem dan contact op met onze redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon: 0413-296089.      

Mochten er mensen zijn die tijd hebben om een steentje bij te dragen aan ons TV team dan kan je contact opnemen met de redactie van de WAN, tel.: 0413-296089.