wantv.jpg

In de maand september heeft het TV-team weer zeer uiteenlopende zaken gefilmd. In een weekend waren er diverse onderwerpen die het filmen waard waren.

Bijvoorbeeld tijdens de Open monumenten Dagen waren alle kerken in Bernheze open, we moesten een keuze maken, deze viel op de kerk Heeswijk. Het niet te missen in Heesch mochten we niet missen.
 
Verder extra aandacht voor Cube die ondersteuning heeft gegeven aan de Cultoerbus die weer bij diverse scholen is geweest.

Bent u benieuwd wat nog meer, kijkt u maar naar het journaal en de Focus op.....
Als u denkt dát is iets voor WAN TV, laat dit dan weten via onze redactie, tel.: 0413-296089 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.De uitzendingen zijn van zondag 5 t/m zaterdag 11 oktober, om 14.00, 16.00, 18.00 en 20.00 uur.

In de week voorafgaande aan de uitzending staan de onderwerpen op tekst-TV vermeld. 
 

Wist u dat alle Bernhezenaren waar ook ter wereld voor onze uitzending terecht kunnen op:  www.wantv.nl !
Op onze site kunt u ook de oude uitzendingen zien vanaf mei 2007.
 Onderwerpen uitzending oktober: 
ü      11 september: Cube en de Cultoerbus, Loosbroek, Vorstenbosch en Heeswijk.
ü      13 september: Plaatsen van wieken bij Kilsdonkse molen, Dinther.
ü      14 september: Koninklijke onderscheiding oud-vicaris-generaal van Meijgaarden, Dinther.
ü      14 september: Niet te missen, Heesch.
ü      14 september: Open monumenten Dagen 2008, H. Willibrorduskerk, Heeswijk.
ü      26 september: Officiele opening Biogasinstallatie, Dinther.

 
Focus op….:  Wereldkampioen(en) enkelspan Jan en Wilbrord v.d. Broek .
De Wereldkampioenschappen voor enkelspannen paard werden van 27 augustus tot 31 augustus gehouden in Jarantow te Polen. Ons land werd o.a. vertegenwoordigd door Jan en Wilbrord v.d. Broek.
Er moest gereden worden op drie onderdelen: de dressuur, de marathon en een vaardigheidsproef. Nadat Jan en Wilbrord twee jaar geleden in Italië gediskwalificeerd waren, kregen ze nu de kans om revanche te nemen, met succes. Na het behalen van het wereldkampioenschap werden ze op 12 september gehuldigd door de burgemeester en wethouder, waar heel paardenminnend Nistelrode bij aanwezig was.
Naar aanleiding van dit kampioenschap hebben we een extra Focus op… gemaakt. 
Natuurlijk is e.e.a. ONDER VOORBEHOUD! Mocht u onderwerpen/hobby/interesses hebben die u graag op onze lokale omroep wilt laten zien, in het journaal of als onderwerp in Focus op…., neem dan contact op met onze redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon: 0413-296089. 

 
Mochten er mensen zijn die tijd hebben om een steentje bij te dragen aan ons TV team dan kan je contact opnemen met de redactie van de WAN, tel.: 0413-296089. Tot de volgende keer,het WAN-TV team.