thumb_steunpuntbernheze.jpgHet Steunpunt Vrijwilligerswerk Bernheze biedt elke week vrijwilligersorganisaties in Bernheze de mogelijkheid een extra oproepje te doen voor vrijwilligerswerkzaamheden binnen de organisatie. Stichting Status, Vluchtelingenwerk Bernheze, zoekt een

MEDEWERKER SPREEKUUR

Op het kantoor van vluchtelingenwerk wordt op maandag een spreekuur gehouden. Tijdens dit spreekuur kunnen vluchtelingen voor allerlei zaken op kantoor komen zonder daarvoor eerst een afspraak gemaakt te hebben. Vooral vluchtelingen die al wat langer in de gemeente wonen, worden door de begeleider gestimuleerd om met hun vragen naar kantoor te gaan. Op deze manier leren de vluchtelingen dat zij zelf hun zaken moeten regelen.

Organisatie:
Stichting Status, Vluchtelingenwerk Bernheze, heeft als doel sociaal-maatschappelijke begeleiding bij de inburgering van vluchtelingen tot zelfstandig functionerende burgers, zodat zij kunnen integreren in de gemeente Bernheze.

Voor meer informatie of voor aanmelding kijk op www.steunpuntbernheze.nl (bij de vacatures) of bel naar het Steunpunt Vrijwilligerswerk Bernheze 0412 - 47 48 51.