jolwin1.jpgWanFM, het radiostation van de Bernhezer Omroep Stichting (B.O.S) start zondagmiddag 2 augustus met een wekelijks nieuwsmagazine. Voor dit programma heeft de omroep presentator en verslaggever Jolwin Dobbelsteen weten te strikken.

De B.O.S. zet met zijn komst een nieuwe stap in de verdere professionalisering van de lokale nieuwsvoorziening.
Jolwin werkt momenteel als freelance journalist voor ondermeer Omroep Brabant. Ook was hij te horen bij Radio M Utrecht en Radio Gelderland.  “WanWeek” is de titel van het radiomagazine dat komende zondagmiddag tussen 12.00 en 13.00 uur voor het eerst op WanFM te horen is. WanFM vind je op 105.6 fm in de ether en op 87.5 fm op de kabel.
Jolwin Dobbelsteen: “Ik vind de zondagmiddag een goed moment om het nieuws van de voorbije week te beschouwen. Ik zet in WanWeek het belangrijkste nieuws in het kort op een rijtje. Vervolgens spreek ik met enkele hoofdpersonen uit het nieuws van die week. Zo hoop ik het verhaal achter de nieuwsfeiten te achterhalen. WanWeek is, wat mij betreft, betrokken en beschouwend.” 
De in Brabant getogen programmamaker is enthousiast over zijn nieuwe klus. “Een lokaal medium zoals WanFM staat heel dicht bij gemeenschap. Ik vind het leuk om zo met mensen contacten op te bouwen. En WanFM is het perfecte podium voor de vele activiteiten in Bernheze.” 
Coördinator Paul Versteegen van de B.O.S.: “Het programma van Jolwin maakt deel uit van een reeks maatregelen om de WamFM-programmering te verbeteren.

In juni is het station opnieuw vorm gegeven met verse jingles en een andere muziekkeuze. De komende maand lanceren we verschillende nieuwe programma’s.”  
WanweekNieuwsmagazine op WanFMv.a. zondag 2 augustus 12.00 – 13.00 uur