thumb_vacation0909.jpgJawel! De vakantieperiode is weer aangebroken en de HaDeejers maken zich op om te genieten van hun welverdiende vakantie. Vaak wordt er een (verre) reis gemaakt, de mensen gaan dan alleen, met vrienden, in groepen, of met hun gezin, naar een andere plaats, om daar andere en nieuwe ervaringen op te doen.

Natuurlijk zijn er ook HaDeejers die niet weggaan naar een andere plaats en (blijven) genieten van wat HaDee zelf te bieden heeft. Dit is niet vreemd want er komen ook mensen van buitenaf om te genieten en nieuwe ervaringen op te doen in onze pittoreske dorp.

De redactie is op zoek naar HaDeejers die een verhaal (evt met foto's) willen schrijven over zijn of haar vakantie (rund um hause of -ver- daarbuiten). 

Hoe gaat u op vakantie of heeft u uw vakantieperiode besteed en welke ervaring(en) zijn u het beste bijgebleven? Of wat zijn uw verwachtingen? Wij publiceren uw verhaal op www.hadeejer.nl en degene(n) met het leukste verhaal ontvangt een leuke attentie!

Met veel vakantiegroeten,
team van www.hadeejer.nl


ps.
Stuur u uw verhaal op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (wilt u aub de foto's in een klein bestandsformaat aanleveren).
De winnaar maken we begin oktober bekend.