toermee2008.jpgOp zondag 6 september stappen heel Heeswijk, Dinther en Loosbroek op de fiets om kilometers bij elkaar te trappen! We hebben in Heeswijk en omgeving een prachtige fietstocht voor u uitgezet met onderweg leuke extra's voor jong en oud. Daarnaast zijn er diverse prijzen te winnen, dus toer gezellig met ons mee!

De Fietstocht:
De Toer Mee start op zondag 6 september tussen 12.30 en 13.30 uur bij het parochiehuis, naast de kerk van Heeswijk. Deelnemers die zich hebben laten sponsoren mogen op vertoon van een ingevulde sponsorkaart gratis mee fietsen. (sponsorkaarten verkrijgbaar bij Van Esch Biketotaal en C1000 Will Janssen).

Ook zonder dat u zich laat sponsoren bent u van harte welkom om deel te nemen. De inschrijfkosten zijn dan € 3,50 inclusief een consumptiebon voor de eindpost. Dit bedrag komt ten goede aan het instrumentenfonds van de Koninklijke Fanfare St. Willibrord.

Bij de start krijgt u een startstempel en een nauwkeurige routebeschrijving. De route wordt ook aangegeven door gele 'Toer Mee' pijlen. Bij iedere controlepost kunt u uw kaart laten stempelen. Om de 5km komt u de controleposten tegen, waar versnaperingen en leuke extra's uitgedeeld worden.

In het midden van de Toer Mee is de grote rustpost ingericht. Hier kunt u even bijkomen onder het genot van gezellige muziek, een drankje en de inmiddels befaamde pannenkoeken.

De eindpost is gevestigd in het Bernhove/Bernrode gebouw (op +/- 200 mtr afstand van het vertrekpunt). Hier worden de deelnemers ontvangen met muziek van het opleidingsorkest en de jeugdslagwerkgroep van de fanfare. In afwachting van de prijsuitreiking kan er onder het genot van een hapje en een drankje nog even lekker nagenoten worden.

Als u 40km te veel vind kunt u na iedere post uit de route stappen en rechtstreeks naar de eindpost fietsen waar u een finish stempel krijgt. Dit is belangrijk als u sponsors heeft!

Fiets kapot ? Bij elke controlepost is een reparatieset aanwezig. E.H.B.O.-vereniging St. Raphaël is tijdens de Toer Mee aanwezig om zonodig hulp te verlenen.

Laat je sponsoren!
Om deze fietstocht tot een extra uitdaging te maken, kunt u zich laten sponsoren door bijvoorbeeld vrienden, familie, buren collega's etc. Dit kan met een vast bedrag per afgelegde kilometer, maar een vrije gift is natuurlijk ook mogelijk. Wanneer u zich laat sponsoren maakt u kans op extra prijzen en steunt u de Koninklijke Fanfare St. Willibrord uit Heeswijk.

De prijzen:
Elke deelnemer aan de Toer Mee maakt kans op een gloed nieuwe fiets! Deze wordt geschonken door Victor van Esch Tweewielers.

Bent u 18 jaar of ouder en heeft u minimaal € 30,- verzameld? Dan maakt u kans op een half varken. De deelnemers met de 5 hoogste sponsorbedragen loten mee: Allereerst zal, onder de deelnemers met de 3 hoogste sponsorbedragen, een half varken verloot worden. Vervolgens wordt er een kwart varken verloot onder de overige 4.

Het varken is dit jaar geschonken door:
Hans v/d Akker
Gerard v/d Pas
Pierre Dijkhof
John van de Voort

De oplettende lezer heeft inmiddels opgemerkt dat er dan nog een kwart varken over is. Voor een kleine vergoeding kunt u de naam van het varken raden. Degene die de juiste naam raad wint het overige kwart varken.

Van de deelnemers tot en met 18 jaar, wint degene met het hoogste sponsorbedrag van minimaal € 30,- een gloed nieuw studie instrument. De winnaar mag kiezen uit één van de volgende prachtige instrumenten: Een piccolo trom met standaard, een trompet, een bugel, een schuiftrombone, een sopraansaxofoon en een altsaxofoon.

Dus wil jij je eigen, spiksplinter nieuwe instrument winnen, probeer dan het hoogste sponsorbedrag te scoren en fiets mee op zondag 6 september!

Sponsorgeld overdragen:
Bij de finish van de Toer Mee kunt u het sponsor geld overdragen tot 18.00 uur. U kunt het sponsorgeld ook later overdragen, maar uiterlijk tot zaterdag 12 september op het volgende adres:

Paul en Nico van Lokven, Pastoor Maasstraat 6.

In het kort:
Wanneer: Zondag 6 september 2009
Inschrijven/starten: 12.30 tot 13.30 uur bij het parochiehuis in Heeswijk (langs de kerk)
Kosten: € 3,50 inclusief een consumptiebon voor de eindpost (deelnemers die zich hebben laten sponsoren en kinderen achterop gratis)
Parkeren: op het kerkplein of op het terrein van d'n Tol
Lengte fietstocht: +/- 40 kilometer met 6 tussenposten en 2 rustposten (midden en eind)
Eindpost: Gymnasium Bernrode (op +/- 700 meter afstand van het vertrekpunt). Hier zal aansluitend de prijsuitreiking plaatsvinden.

De Toer Mee is geen wedstrijd en deelname is geheel op eigen risico. Elke deelnemer fietst zover hij/zij kan of zin heeft. De Koninklijke Fanfare St. Willibrord aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade in welke vorm dan ook.

Toer Mee, dè fietstocht voor het hele gezin!
www.toermee.nl