logo-steunpuntbernheze.gifOoit overwogen bestuurlijk actief te worden in Heeswijk-Dinther? Op dinsdag 13 oktober is iedereen welkom om 20.00 uur voor een kennismaking met twee organisaties die bestuursleden zoeken en het Steunpunt Vrijwilligerswerk. De samenkomst vindt plaats in het Jongerencentrum I Meet aan het Raadhuisplein 21a te Dinther (steeg 75 meter links naast de kerk). 

Tijden deze avond zijn vrijwilligers van de Wereldwinkel en het Jongerencentrum I Meet aanwezig om meer te vertellen over hun organisatie en de nog in te vullen bestuursfuncties. Daarnaast geeft het Steunpunt Vrijwilligerswerk informatie over haar diensten. Aanmelden is niet nodig.

 Het Jongerencentrum heeft op de vrijdagavond activiteiten voor de jeugd van 12 tot 16 jaar. Zij zijn op zoek naar een volledig bestuur. Personen met ideeën die zich in willen zetten om de toekomstvisie en het beleid van I Meet verder vorm te geven. Het gaat om vier bestuursfuncties waaronder die van voorzitter, secretaris en een penningmeester.   

De vrijwilligers van de Wereldwinkel zijn op zoek naar een bestuurslid met als aandachtsgebied PR werkzaamheden. De wereldwinkel verkoopt wereld cadeaus waardoor de producenten in ontwikkelingslanden een beter bestaan kunnen opbouwen. 

 

 Meer over deze en andere vacatures is te vinden op de website van het Steunpunt Vrijwilligerswerk bij "vacatures Bernheze"  op  www.portaalmaasland.nl   Vrijwilligerswerk werkt, vrijwilligerswerk versterkt!