vvHeeswijkvv Heeswijk heeft vanavond in Deurne beslag weten te leggen op de tweede periode in de 2e klasse H. In een beslissingswedstrijd tegen Venlosche Boys op neutraal terrein werd overtuigend met 3-0 gewonnen. vv Heeswijk gaat nu in een onderlinge confrontatie op donderdag 17 en zondag 20 mei a.s. met de nummer 12 uit de 1e klasse D bepalen of het in de race blijft voor promotie naar de 1e klasse.

Deze nummer 12 is op dit moment nog niet bekend. In de 1e klasse worden komende zondag de laatste wedstrijden gespeeld. Op dit moment strijden NWC uit Asten en Laura Hopbel Combinatie uit Eygelshoven om die 12e plek. Zij staan nu beiden gelijk met 21 punten. NWC speelt uit bij vv Schaesberg, Laura Hopbel Combinatie speelt uit tegen HVCH. Mocht zondag geen beslissing vallen, dan is ook daar nog een beslissingswedstrijd nodig.

Heeswijk speelde vanavond al een beslissingswedstrijd om deelname aan de nacompetitie, omdat zij in de strijd om de tweede periode evenveel punten behaalden als Venlosche Boys. Ook het doelsaldo was gelijk. In de beslissingswedstrijd van vanavond scoorden Frank Dobbelsteen, Rob Tips en Tom Sleddens de doelpunten. 

Tekst: Lambert van der Ven