051 LargeDe hockeysters van HDL meisjes C2  behaalden dankzij een 4-2 zege op Uden het kampioenschap binnen. De champagneflessen werden geopend en de speelsters kregen ieder een medaille, die stralend om hun nekken hing. Een glimmende beker maakte het kampioenschap compleet. Naast de C2 stelden ook de meisjes E1 (foto onder) en de meisjes E2 het kampioenschap veilig.

Met een groot spandoek keerde de E1 terug van haar spannende uitwedstrijd die met 1-2 werd gewonnen van Oss. Vrolijk, in oranje T-shirts met de tekst ‘ME1 kampioen ’11-12’, zette het team de club op zijn kop. Daarnaast zorgde begeleiders van het team voor confetti, een lekkere slagroomtaart en kinderchampagne.

036 LargeDeze kampioenschappen geven een mooi beeld van HDL, dat net zoals vorig jaar weer vele teams vanwege een kampioenschap in het zonnetje zette. In het hele kalenderjaar kende de hockeyclub maarliefst negen teams die bovenaan eindigden. Naast de drie teams genoemd hierboven werden ook de Meisjes E3, Jongens E1, Meisjes C1, Jongens C1, Jongens A1 kampioen. De meisjes A1 kende een superseizoen. Zij waren zowel in de najaars- als in de voorjaarscompetitie de beste.

Tekst en foto Matthijs van Lierop