Queensnight Plein 2013Gisteravond vond de derde editie van Queensnight plaats, met hetzelfde concept als de voorgaande jaren: 80's en 90's muziek in de tent op het plein. Wederom kan de organisatie, Kasteel Heeswijk en De Toren, terugkijken op een geslaagde editie. Een volle tent, enthousiast publiek en goede muziek: een goede aftrap van Koninginnedag 2013.

Jong en oud
Ondanks de vroege aanvangstijd van 19.00 uur druppelde de tent al snel vol en wist de DJ er de sfeer direct in te brengen. De DJ zorgde ervoor dat zowel de jongeren als de 'ouderen' zich goed konden vermaken op de platen uit de 80's en 90's. Ook recente danceplaten knalden uit de boxen. Een paar keer waren er wat technische mankementen bij het geluid, maar dit deerde het publiek niet.

Kroningsdag
Na deze geslaagde avond kan het feest in HaDee vandaag verder worden gezet, met een aangepast programma dankzij de troonswisseling. Vanaf 13.30u is attractiepark 'Oranje' geopend. Op diezelfde tijd start ook de kindermarkt, waar basisschoolkinderen hun spulletjes aan de man proberen te brengen. Daarnaast treedt Kindermuziek Tejater Speelgoetd diverse malen op. Ook is er een groot terras voor de tent, waar diverse blaaskapellen zullen zorgen voor een muzikale noot. Iedereen is welkom om er een feestelijke dag van te maken!

Redactie: Ilse Brekelmans

Nieuwste editie

maart editie