koningin_beatrix.jpgFeest in het Oranjehuis, maar met Koninginnedag bij de Toren voelt iedereen zich pas écht thuis! Voor jong en oud ontbreekt er niets aan op Koninginnedag! Voor de jeugdigen onder ons is er volop vermaak in de Torenstraat in samenwerking met het Oranjecomité! De kinderen kunnen zichzelf helemaal uitleven op verschillende activiteiten en spellen.
 

De Toren zorgt zoals voorgaande jaren weer voor een riant terras, zodat er ook op culinair een feestelijk gebied niets aan schort. Ook bij slecht weer is er binnen de gelegenheid om een gezellig oranje feestje te bouwen!

noah.jpgIn de avonduren heeft de Toren live muziek van de top coverband NOAH!
Het was rond de eeuwwisseling dat Noah voor het eerst het podium zag. Met 100% live muziek en topentertainment als uitgangspunt, verwierf Noah in een recordtempo een prestigieuze plaats tussen de gevestigde namen in het coverband circuit. Anno 2007 volgde na 4 jaar stabiliteit een bandwisseling. Noah zangeres Nikki Kerkhof (winnares van Idols 4) besloot haar vleugels uit te slaan en werd vervangen door Chantal van Brummelen (voormalig Bad Candy en inmiddels Davenport). Inmiddels is Chantal vervangen door Britt Besselink waarmee Noah wederom verzekerd is van een absolute topformatie!


Inmiddels 9 jaar later is Noah uitgegroeid tot een superact! En hoe kan het ook anders, alle ingrediënten zijn aanwezig! Een superstrakke ritmesectie aangevuld met dito muzikanten, een verbluffend goede zanger als frontman en een oogverblindende zangeres. Nog altijd zweert Noah trouw aan haar gouden formule. Dus geen meelopende bandopnamen of andere technische hulpmiddelen. Alles wat je hoort wordt ook daadwerkelijk gespeeld. Hierdoor is er volop ruimte voor improvisatie en interactie met het publiek en is geen optreden hetzelfde.

Tot op de dag van vandaag gaat Noah nog steeds als een tierelier. Altijd weer topentertainment, altijd weer verrassend en altijd weer voor de volle 100% gas d'r op, wat ook zeker zal gebeuren op Koninginnedag bij de Toren! Gratis entree.

Nieuwste editie

maart editie