queensnightKasteel Heeswijk en De Toren organiseren 80’s & 90’s voor iedereen met een leeftijd van 18+ op Queensnight, locatie Plein 1969.

Dit jaar meer aandacht voor de aankleding, sfeer en beleving van het geheel! Vorig jaar totaal uitverkocht, maar liefst 550 man, dus na het geweldige feest van Queensnight in 2011 doet de organisatie er nog een schepje bovenop! De feesttent is dit jaar zelf een uur eerder open! Vanaf 19.00 uur gaat de gezelligheid van start.

De jaren ’80 én ’90 van de vorige eeuw zijn jaren waarin op muzikaal vlak een groot aantal stromingen enorm zijn gegroeid. Denk bijvoorbeeld aan de happy hardcore, die in H-D ook niet onopgemerkt is gebleven.. Tijdens Queensnight wordt er echter een feestje neergezet met een all-round muzikaal karakter zodat we niemand tekort doen deze avond. 
Queensnight duikt op in het verleden alsof het de dag van gisteren was dat je eerder opstond om je kuif te touperen, je gameboy je dierbaarste bezit was en alle meisjes weg zwijmelden bij Take That.

Dans tijdens 80’s & 90’s op ‘Black or White’ van Michael Jackson, ga los op Whitney Houston’s ‘I wanna dance with somebody’ en bewaar je allerbeste dansmoves voor ‘Walking on Sunshine’ van Katrina & The Waves. Terwijl jij de dansvloer onveilig maakt op de beste hits van WHAM!, Prince en Madonna, nemen we je mee terug naar de tijd dat BigBrother Bart en Sabine heel het land aan de buis kluisterden en je thuis bleef voor Baywatch. Zoek dus je schoudervullingen op, trek je housebroek aan en kom op zondag 29 april 2012 naar Queensnight in de feesttent op Plein 1969.

Kaarten voor dit evenement kosten € 7,50 per stuk in de voorverkoop en zijn te verkrijgen bij de kantines van V.V. Heeswijk & R.K.S.V. Avesteyn en daarnaast ook bij café de Toren.
De toegangsprijs aan de kassa op de avond zelf is € 10,-
VOL = VOL Leeftijd: 18+ LEGITIMATIE VERPLICHT!

Nieuwste editie

Augustus editie