05062012 rammbammzwaan 01
Nog een paar dagen en dan is het zo ver: Het EK begint voor het Nederlands elftal op zaterdag 9 juni om 18:00 uur met de wedstrijd tegen Denemarken. Bij alle wedstrijden van Oranje kun je in De Zwaan tot een kwartier voor de wedstrijden poulen. Als je de rust- en eindstand goed hebt, krijg je 10 pils. En het leukste: Meedoen met de poule kost helemaal niks!!!

Ook de kermis van Heeswijk-Dinther begint die dag. Op zaterdag zet RaMMBaMM De Zwaan op stelten, direct na de wedstrijd. RaMMBaMM brengt heftige rocknummers en vette grunge: rock in haar strakste vorm. Op de setlijst o.a. Alter Bridge, Audioslave, Foo Fighters, Gary Moore, Jimi Hendrix, Muse, Van Halen, Red Hot Chili Peppers en Danko Jones. Tijdens de wedstrijd verzorgt de band bitterballen bij een goal van Oranje.

's Zondags 10 juni speelt Hou’t Simpel. Onder het motto muziek speule is speule met muziek brengen zij folk, rock en folkrock van o.a. 3 Doors Down, Pennywise, Metallica, Proclaimers, Dubliners en Mumford and Sons. De zaal gaat hiervoor open rond zessen.

vrij entree info 0413-291575 www.dezwaanlive.nl 

Nieuwste editie

maart editie