05062012 kermistoren 01Komend weekend is het weer kermis in het dorp. Waar de kinderen zich overdag vermaken is er voor de ouderen ook genoeg te beleven. Van zaterdag tot en met dinsdag heeft De Toren als vanouds weer een groots programma met diverse top live bands en dj’s.

Iedere avond gratis entree! Uiteraard starten we zaterdag met de wedstrijd van onze Oranje helden! Iedere wedstrijd van het Nederlands Elftal is te bekijken op meerdere grote beeldschermen en iedere wedstrijd staat er een DJ.

Programma zaterdag
Zaterdag trappen we om 18.00 uur af met de wedstrijd tegen Denemarken. Direct na de wedstrijd staat DJ Gilbert klaar om het avondfeest te starten en kort daarna maakt top coverband Riverside zijn opwachting on stage. Riverside: “Knallen en zorgen dat het één groot feest wordt!” Geen avond is hetzelfde met de formatie van Riverside. Zoveel ervaring verpakt in een doos enthousiasme met prettig gestoorde uitvliegers!

Programma zondag
Zondagmiddag start op het kermisterrein om 15.00 uur het muzikale programma op Plein 1969 direct naast het kermisterrein. DJ Carl zal tussen zijn platen door worden afgewisseld door de band “Jean D’arc & The Flames”. Jean D’arc zal een aantal setjes spelen met muziek van vroeger en nu. Na een tijd van afwezigheid staat deze band weer volledig op de kaart! Zeker een bezoek waard tijdens de jaarmarkt! Zondagavond international style in zaal de Toren met DJ Real El Canario. Vooral voor degene wie zich in dit DJ genre eens heeft georiënteerd zal dit geen onbekende naam zijn. Deze dj van Spaanse komaf draait over de hele wereld en zal komend weekend Heeswijk-Dinther aan doen. Om nog meer kleur te geven aan deze kermiszondagavond zullen Thomas Newson en DJ Gilbert het geheel aanvullen met meer allround muziek.

Programma maandag
Waar eerder top bands als Riverside, TilT en MmoozZ bij de Toren stegen naar grote hoogte in het cover circuit staat tijdens kermismaandag de nieuwe sensatie op het podium: RANDOM. Met gemiddeld 50 optredens per jaar staat Random geregeld op het podium en zorgen zij altijd voor een geslaagde avond voor jong en oud!

Programma dinsdag
We sluiten de kermis in Heeswijk-Dinther af bij de Toren met de beruchte borrelavond van de Kuyper. Zo zoet als de suikerspin zullen onze borreltjes zijn. Alle borrels van de Kuyper zijn slechts € 1,- vanavond. Een topafsluiter van een top kermisprogramma!

Kijk voor meer informatie op onze website: www.cafedetoren.nl Volg ons via twitter: @de_toren of via facebook.com/cafedetoren

 

 

05062012 kermistoren 02

 

 

Nieuwste editie

maart editie