logo_de_toren.jpgSoms is het goed om eens stil te staan bij het feit dat het voor sommige mensen niet altijd feest is, zoals bij de Toren doorgaans wel het geval is.

 Daarom wil het personeel van de Toren dit jaar weer iets terugdoen voor de maatschappij.

Vorig jaar werd er al een zeer feestelijk programma gepresenteerd in een zaal van het plaatselijke bejaardencentrum van Cunera de Bongerd. Onder het genot van een lekker bakje koffie en een gebakje ging de middag van start voor een aantal bewoners van Cunera. Hollandse meezingers werden door het personeel van de Toren gezongen en met een lekkere borrel werd er vol enthousiasme meegezongen door de bewoners! Een zeer geslaagde middag voor zowel het personeel als voor de bewoners!

Op vrijdag 12 December 2008 gaat het personeel van de Toren wederom op pad om andere mensen blij te maken!  Deze vrijdag gaat het personeel namelijk op bezoek bij kinder- en jeugdzorg  ‘Kleur’ , bij hun opvang in de Beukendreef! Kleur Kinder- en Jeugdzorg ondersteunt kinderen en jeugdigen met een ontwikkelingsbeperking, hun ouders en anderen die nauw bij het kind betrokken zijn. Speciaal voor de jongens en meisjes die op het adres in de Beukendreef logeren gaat de Toren een leuk programma vol muziek en lekkernijen verzorgen!
De Toren heeft er in ieder geval al enorm veel zin in. Na afloop van het personeelsfeest zal er een leuk verslag worden gedaan!

Nieuwste editie

maart editie