sinterklaashadee2"Hij komt, hij komt". Het is weer bijna zover...Sinterklaas komt weer naar Nederland. Natuurlijk brengt de Goed Heilig man ook dit jaar weer een bezoek aan Heeswijk-Dinther. Dit bezoek zal plaats vinden op zondag 13 november. Dit jaar zal het een beetje anders zijn dan voorgaande jaren. Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zullen deze zondag om 14.15u vertrekken vanaf obs De Bolderik in Heeswijk. Vanaf daar gaan ze via de Schuurakker, De Streepen, Het Geerke, De Passie, Nieuwlandsestraat, Heilarensestraat, Donkeren Dijk, Julianastraat, Heilige Stokstraat, Raadhuisstraat en Raadhuisplein naar het kerkplein in Dinther. De Sint wordt dit jaar hier ontvangen i.p.v. op de Plaza. Hier zal de Sint alle kinderen en grote mensen toespreken.

Ook dit jaar gaan de Sint en zijn Pieten er van uit, dat er weer veel kinderen langs de route en op het kerkplein zullen staan, om de Sint een warm welkom te heten! Na afloop zijn de kinderen tussen de 0 en 4 jaar, welkom in het Cultureel Centrum Sint Serveas naast de Dintherse kerk. Daar zullen ze door de Sint en zijn Pieten worden ontvangen en mogen zij een kleinigheidje in ontvangst nemen. Hopelijk kunnen zij jullie zondag 13 november allemaal begroeten, en wordt er een gezellig feestje van gemaakt!

De intocht van Sinterklaas wordt mede mogelijk gemaakt door Jumbo, Ondernemersbelang HD en Oranje Comité Heeswijk-Dinther. Voor eventuele wijzigingen in het programma en de foto's die tijdens de intocht gemaakt worden, kunt u de website www.oranjecomite-heeswijkdinther.nl raadplegen. De organisatie beroept zich op het recht om van de geplande route af te wijken als hiertoe zich de noodzaak voordoet.

Nieuwste editie

maart editie