111115_sinterklaastheaterPakjesboot 13 is weer aangemeerd. Sinterklaas en zijn hele horde Zwarten Pieten, pakken weer cadeautjes in en bakken van allerhande lekkers.
Ondanks de drukke agenda van de goedheiligman heeft hij zaal Jan van Erp ook opgenomen in zijn schema. Sinds het gebruik van zijn navigatiesysteem is hij nou eenmaal sneller en gemakkelijker op de plaats van bestemming!
Op zondag 20 november wordt hij verwacht tijdens de voorstelling “Bestemming bereikt” van Kinder tejater Speelgoetd. Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom en gaan we tekeningen en slingers maken om zo de Sint een warm welkom te geven.

 Op 20 november vieren we de verjaardag van Sinterklaas, met een geweldige voorstelling vol muziek, interactie, humor en spanning. En natuurlijk met drinken en iets lekkers!

 Samen met Kinder Muziek Tejater Speelgoetd gaan we er één groot feest van maken. Wij nodigen alle kinderen uit om verkleed als Sinterklaas en/of Zwarte Piet te komen. Ze mogen een tekening of verlanglijstje meenemen, maar die kunnen ze ook ter plekke maken in onze superknutselhoek. Na de voorstelling neemt Sinterklaas de lijstjes heel graag mee, zodat hij weet wat hem te doen staat.

 We vieren die middag trouwens niet alleen de verjaardag van de Sint. Ook de kinderen die zondag 20 november jarig zijn, of hun kinderfeestje tijdens deze voorstelling vieren, zetten we in het zonnetje. Geef dus de naam van je jarige job op tijd door op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

 Kaartjes à € 2,50 zijn te koop bij Paperpoint Heeswijk-Dinther en cafe zaal Jan van Erp of tel: 0413-301972, of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zien u heel graag zondag 20 november, om samen met Tejater Speelgoetd, Sinterklaas en zijn Pieten te verwelkomen.

Nieuwste editie

maart editie