pubquiz MediumKomende vrijdag 5 Oktober 2012 organiseert De Toren in samenwerking met bierbrouwer Jupiler de Pub Quiz. In teamverband kunnen deelnemers hun kennis testen op het gebied van film, TV, muziek, sport en actualiteit. De quiz begint omstreeks 21.00 uur en duurt ongeveer 2 uur, deelname is gratis!

  “De Jupiler Pubquiz is ontzettend leuk om samen met je vrienden te spelen. Je kunt je met teams van 2 tot 6 personen inschrijven en die teams spelen dan tijdens de quiz tegen elkaar. Er zijn leuke prijsjes met de quiz te winnen zoals sporttassen en T-shirts, maar het gaat vooral om de fun en de gezelligheid. Het geheel wordt gepresenteerd door een officiële presentator van Jupiler Pubquiz die er gegarandeerd een gezellige avond van maakt!”

 

Inschrijven

Inschrijven voor de Jupiler Pubquiz is mogelijk met teams van 2 tot 6 personen. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het aantal deelnemers en de teamnaam. Aanmelden kan ook aan de bar bij café de Toren. De quiz wordt gespeeld op vrijdag 5 Oktober 2012 bij de Toren. Iedereen dient om 20.45 uur aanwezig te zijn. Schrijf je team dus nu in!

 

Voor meer informatie kun je kijken op www.jupilerpubquiz.nl en/of www.cafedetoren.nl

 

Over Jupiler

Jupiler is het snelstgroeiende pilsmerk van Nederland en maakt vanuit het zuiden een opmars door heel Nederland. Jupiler is onderdeel van Anheuser-Busch InBev, ’s werelds leidinggevende bierbrouwer. Anheuser-Busch InBev voert in Nederland naast Jupiler ook bekende biermerken zoals Hertog Jan, Dommelsch, Hoegaarden, Leffe en Beck’s. Zie voor meer informatie: www.inbev.nl

 

Nieuwste editie

maart editie