Flyer herfstmarkt_2012Aanstaande zondagmiddag 21 oktober vindt bij De Heische Hoeve in Loosbroek de Herfstmarkt 2012 plaats: een kleinschalige streekmarkt van boeren, natuurliefhebbers, jagers en ondernemers uit de Maashorstregio. De herfstmarkt duurt van van 13.00 – 17.00 uur. Het karakter van deze markt is kleinschalig en intiem. De toegang is gratis.

Boeren, natuurliefhebbers en jagers leven met de seizoenen. Deze nieuwe herfstmarkt markeert het begin van het herfstseizoen en toont allerlei aspecten van natuur, jacht, visserij, culinair genieten en lifestyle in en om de Maashorst. Met onder voorbehoud: roofvogeldemo, jachthoornblazen en nog veel meer unieke mogelijkheden om kennis te maken met aspecten die al eeuwenlang samenhangen met buitenleven. Op de herfstmarkt en in de boerderijwinkel zijn diverse herfstproducten te vinden zoals wild in alle soorten en maten en van gerookte eendenborst, hertenpaté en oesterzwammen tot bospaddestoelen. En natuurlijk worden veel producten voorzien van bereidingstips en leuke recepten.

Op het boerderijterras wordt gratis koffie geschonken en warme chocolademelk voor de kinderen en verder zijn er  proeverijen en live kook- en rookdemonstraties met wildproducten uit de Maashorstregio. Tot slot presenteren een aantal restaurants uit de Maashorstregio hun herfstmenu/wildmenu aan het publiek.

De herfstmarkt 2012 wordt ondersteund door de Maashorstboeren, ZLTO, de Wildbeheerseenheden in de Maashorst en Maashorst Betrokken Ondernemen.

Wanneer? zondag 21 oktober 2012
Hoe laat? van 13.00 – 17.00 uur
Waar? De Heische Hoeve, Heideweg 1a Loosbroek
Wat kost het? Toegang is gratis

Kom langs en beleef (streekproducten uit) de Maashorst!

Nieuwste editie

maart editie