100725_Fiets3daagseDinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 augustus is het weer zover. Voor de dertiende keer wordt dan de fiets-3-daagse van Bernheze georganiseerd. Er kan elke dag worden gestart voor een 35 of 55 km route die zal leiden door de schitterende natuur van Bernheze en de daaromheen gelegen dorpen. Ook een of twee dagen fietsen mag. Elke dag wordt in een andere kern gestart in volgorde Heesch, Heeswijk-Dinther  en Vorstenbosch en daar ook weer eindigen.

Dagelijks is er weer een leuke gratis levensmiddelenloterij en op de laatste dag tevens de gratis loterij met als hoofdprijs een fiets twv € 800,-. Natuurlijk weer gratis soep bij de finish en muziek van de accordeonisten. Kinderen tot 12 jaar fietsen gratis mee.

Starten tussen 09.00 en 12.00 uur op:
3 aug. Eetcafé 't Pumpke - Raadhuisplein 7 - Nistelrode
4 aug. Eeterij 't Bomenpark - Vorsselweg 3 - Heesch
5 aug. Aquarest - Meerstraat 30b - Heeswijk-Dinther

Mooie routes en gezelligheid.
De nieuw uitgezette routes zijn zeer de moeite waard. Er zal worden gefietst naar drie verschillende windrichtingen om de mooiste plekjes van Bernheze en vooral haar regio aan te doen. Natuurlijk is er op gelet om het drukke verkeer zoveel mogelijk te ontwijken om te kunnen genieten van de heerlijke Brabantse natuur. De route is niet uitgepeild maar beschreven in grote letters.

Doet u ook mee met de TRV?
De starttijd is van 9.00 tot 12.00 uur en de verwachte terugkomst is, afhankelijk van de gekozen route, tussen 12.00 en 17.00 uur. Er is geen voorinschrijving. Onderweg zal er bij de 35 en 55 km routes een post zijn in een horecagelegenheid zodat men ook de verloren energie weer kan aanvullen. Deelname kost € 7,50 voor de drie dagen of € 3,- per dag. Daarvoor krijgt u dagelijks de route, een fietsvlaggetje, rolletje snoep, een lot voor de levensmiddelenloterij en een lot voor de fiets ter waarde van € 800,-. Iedereen mag meedoen en kinderen tot 12 jaar zelfs gratis. Meer info op www.TRV-Bernheze.nl

Gesponsord door de fietsenwinkels: Jac Martens Nistelrode, Brima Heesch en Van Esch Heeswijk-Dinther. Gesteund door Rabobank Bernheze Maasland

Nieuwste editie

maart editie