thumb_fiets3daagseDinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 augustus wordt voor de dertiende keer de fiets3daagse van Bernheze georganiseerd. Er kan elke dag worden gestart voor een 35 of 55 km route door de schitterende natuur van Bernheze en de daaromheen gelegen dorpen. U mag ook op één of twee dagen meefietsen.

Er zal worden gefietst naar drie verschillende windrichtingen om de mooiste plekjes van Bernheze en haar regio aan te doen. Natuurlijk is er op gelet om het drukke verkeer zoveel mogelijk te ontwijken om te kunnen genieten van de heerlijke Noordoost Brabantse natuur. De route is niet uitgepeild maar beschreven in grote letters. Daardoor kunt u de route ook na de Bernheze Fiets3daagse nog gebruiken.

Mooie routes en gezelligheid
De nieuw uitgezette routes zijn ook dit jaar weer de moeite waard. Elke dag starten (en eindigen) we in een andere kern. De eerste dag fietsen we vanuit Nistelrode in zuid-oostelijke richting, de tweede dag vanuit Heesch in noord-oostelijke richting en de derde dag vanuit Heeswijk-Dinther in westelijke richting. Dagelijks wordt er een leuke gratis levensmiddelenloterij gehouden. Op de laatste dag houden we ook een gratis loterij met als hoofdprijs: een fiets. Bij de finish worden we opgewacht door de gezellige deuntjes van onze accordeonist.   

Doet u mee met de TRV?
De starttijd is tussen 9.00 en 12.00 uur en de verwachte terugkomst is, afhankelijk van de gekozen route, tussen 11.30 en 16.00 uur. De laatste fietsers verwachten we rond 17.00 uur terug. Onderweg zal er bij de 35 en 55 km routes een post zijn in een horecagelegenheid zodat men ook de verloren energie weer kan aanvullen. Deelname kost € 7,50 voor de drie dagen of € 3,- per dag. Daarvoor krijgt u dagelijks de route, een versnapering en een lot voor de levensmiddelenloterij en een lot voor de fietsloterij. Iedereen mag meedoen en kinderen tot 12 jaar zelfs gratis. 

De gegevens

Start en inschrijving Alle dagen tussen 9.00 en 12.00 uur. Het is niet mogelijk van te voren in te schrijven.
 
Vertrekpunt Dinsdag 3 augustus - Eetcafé 't Pumpke - Raadhuisplein 7 - Nistelrode - 0412-612956
Woensdag 4 augustus - Eeterij 't Bomenpark - Vorsselweg 3 - Heesch - 0412-473074
Donderdag 5 augustus - Aquarest - Meerstraat 30b - Heeswijk-Dinther - 0413-291800
 
Afstanden Ongeveer 35 en 55 km
 
Kosten € 7,50 voor de drie dagen of € 3 per dag.
Kinderen tot 12 jaar fietsen gratis mee.
Prijzen incl. routebeschrijving, versnapering, een lot voor de levensmiddelenloterij en een lot voor de fietsloterij.
 
Routes Bij inschrijving krijgt u de route van de dag. Na de Bernheze Fiets3daagse vindt u de routes via de link 'Gratis fietsroutes'.
 

Voor een impressie van een Fiets3daagse klik hier.

De Bernheze Fiets3daagse wordt gesponsord door de fietsenwinkels Jac Martens in Nistelrode, van Esch in Heeswijk-Dinther en Brima in Heesch en door de Rabobank. Zij en TRV-Bernheze heten u van harte welkom.

Nieuwste editie

maart editie