TRV_bernhezeDinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 juli is het weer zover. Voor de 14de keer wordt de Fiets3daagse van Bernheze georganiseerd. Er kan elke dag worden gestart voor een 35 of 55 km route die zal leiden door de schitterende natuur van Bernheze en de daaromheen gelegen dorpen. Ook 1 of 2 dagen fietsen mag. Elke dag wordt in een andere kern gestart in de volgorde Heeswijk-Dinther, Loosbroek en Heesch. Daar is ook de finish. Dagelijks is er een leuke levensmiddelenloterij met als hoofdprijs over de drie dagen een gloednieuwe fiets.

Starten tussen 09.00 en 12.00 uur:
26 juli De Barones, Kanaaldijk-Noord 4 Heeswijk-Dinther
27 juli Heische Hoeve, Heideweg 1 Loosbroek
28 juli De Pas, De Misse 4 Heesch

Mooie routes en gezelligheid
De nieuw uitgezette routes zijn zeer de moeite waard. Er zal worden gefietst naar drie verschillende windrichtingen om de mooiste plekjes van Bernheze en vooral haar regio aan te doen. Natuurlijk is er op gelet om het drukke verkeer zoveel mogelijk te ontwijken om te kunnen genieten van de heerlijke Noordoost Brabantse natuur. De route is niet uitgepeild maar beschreven in grote letters.

Doet u ook mee met de TRV?
De starttijd is van 9.00 tot 12.00 uur en de verwachte terugkomst is, afhankelijk van de gekozen route, tussen 11.30 en 16.00 uur. Onderweg zal er bij de 35 en 55 km routes een post zijn in een horecagelegenheid zodat men ook de verloren energie weer kan aanvullen. Deelname kost € 7,50 voor de drie dagen of € 3,- per dag. Daarvoor krijgt u dagelijks de route, een versnapering, een lot voor de levensmiddelenloterij en een lot voor de fiets. Iedereen mag meedoen en kinderen tot 12 jaar zelfs gratis.

Meer info op www.TRV-Bernheze.nl. De fietstocht wordt gesponsord door de fietsenwinkels: Profile Brima Heesch, Van Esch Biketotaal Heeswijk-Dinther en Jac Martens Tweewielers Nistelrode. Verder wordt de Fiets3daagse gesteund door Crystal Clear en de Rabobank

Nieuwste editie

maart editie