kersouweWaar Guzman eerder al geen spaan heel liet van zijn alcoholverslaving, maakt hij in zijn nieuwe voorstelling sex-, wiet-, medicijnen- en cocaïneverslavingen met de grond gelijk in een confronterende en humoristische show. ‘IJzersterke Guzman doet pijn’ kopte de Volkskrant in de recensie.

 

Vrijdag 28 juni is Javier Guzman te zien in Natuurtheater de Kersouwe. Er zijn nog enkele kaarten te koop. Aanvang 21.00 uur. € 17,50,-

2013-06-24 JavierGuzmanOp het randje
De cabaretier neemt de kijker mee op een trip langs ongure straathoeken, afkickklinieken en een louterend bezoek aan een speelparadijs. Een autobiografische en confronterende show.Iedereen moet het ontgelden in zijn grappen die zoveel mogelijk ‘op het randje’ zijn. Ook zijn publiek maakt hij het niet al te makkelijk, door hier en daar een vraag te stellen. Guzman wil iets zeggen over hoe ‘geconditioneerd’ de westerse mens is en spot met ons idee van de herhaling van de geschiedenis – dat we maar blijven roepen hoezeer er niets verandert, waardoor er ook niets verandert. Op het moment dat hij zijn tirades onderbreekt en zelf wat zachter gaat praten, is hij oprecht geëngageerd. En dat werkt ontwapenend.

Diverse prijzen
Javier Guzman (1977) is cabaretier, stand-up comedian en (stem)acteur. Hij is geboren in Spanje en emigreerde op jonge leeftijd samen met zijn moeder en broer Emilio naar Nederland. In Amsterdam studeerde hij aan de Academie voor Kleinkunst. In het derde jaar van zijn opleiding won hij in zowel de jury- als de publieksprijs op het Leids Cabaret Festival. Voor zijn vorige show kreeg hij de cabaretprijs Neerlands Hoop. In zijn nieuwste show hekelt Guzman het falen van de multiculturele samenleving, en ridiculiseert het wij-zij denken.

Kaarten voor deze voorstelling op 28 juni zijn te bestellen in de ticketshop op www.kersouwe.nl, bij VVV Heeswijk Dinther en Uitpunt Veghel.
Op www.kersouwe.nl vind je meer informatie en het hele programma.

Nieuwste editie

maart editie