130818 Mark_vd_VeerdonkDeze weken tijdens de productie The Godmother van theatergroep de Kersouwe is Mark van de Veerdonk als een van de schrijvers indirect te horen, zaterdagavond 24 augustus vult hij zelf met zijn nieuwste show het podium van Natuurtheater de Kersouwe. Oud-Heeswijkenaar Mark van de Veerdonk zal met zijn programma ‘Weltebarsten’ weer een karrenvracht aan kakelverse grappen uitstorten over het podium van de Kersouwe.

 

Aanvang 21.00 uur. Entree 17,50,-

 

Absurde humor

‘Weltebarsten’, de titel van zijn nieuwste show zegt het al. Er zal weer gelachen worden. Sterker nog, het publiek van Mark van de Veerdonk zal als vanouds worden bedolven onder een dikke laag confetti van vreemde verdraaiingen, absurde anekdotes en snelle oneliners.

Het vertrekpunt van ‘Weltebarsten’ is weer het pretentieloze buurtschapje Slabroek waar het leven nog simpel is. Mocht de wereld toch nog vergaan, kom dan naar Slabroek, want daar gebeurt alles ruim 15 jaar later.

Diverse prijzen gewonnen

Van de Veerdonk is een succesvolle cabaretier met op zijn palmares ondermeer prijzen op het cabaretfestival Cameretten, het Leids Cabaret Festival en een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs. Van de Veerdonk was te zien op festivals als Lowlands en Humorologie te België en verzorgde optredens op bijna alle Nederlandse podia en trad ook op voor de Nederlandse gemeenschap in onder meer New York, Saoudi-Arabië en Dubai, Peking en Shanghai. Daarnaast is hij al jaren een graag geziene gast in ons natuurtheater voor een thuiswedstrijd.

Kaarten voor deze voorstelling op 24 aug a.s. zijn te bestellen in de ticketshop op www.kersouwe.nl , bij VVV Heeswijk Dinther en Uitpunt Veghel.  
Op www.kersouwe.nl vind je meer informatie en het hele programma. 

Nieuwste editie

maart editie