131117 SpeelgoetdPakjesboot 13 is weer aangemeerd. Sinterklaas en zijn hele horde Zwarten Pieten pakken weer cadeautjes in en bakken weer veel lekkers. Ondanks de drukke agenda van de Goed Heilig Man heeft hij restaurant de Leygraaf ook opgenomen in zijn schema. Amerigo heeft een rustdag. Hoe komt de Sint dan bij de Leygraaf?

Op zondag 24 november wordt hij verwacht tijdens de voorstelling “Vette Pech” van Kinder Muziek Tejater Speelgoetd. Vanaf 13.30 uur is ieder welkom en gaan we tekeningen en slingers maken om zo de Sint een warm welkom te geven. Vanaf 14:00 uur gaan we zingen, dansen en springen.

Een voorstelling met veel muziek, interactie, humor en een spannend verhaal. Samen met de muzikanten van Speelgoetd gaan we er één groot feest van maken. Wij nodigen de kinderen uit om verkleed als Sinterklaas en/of Zwarte Piet te komen. Een tekening of verlanglijstje mag meegebracht worden of je maakt er een in onze super knutselhoek. Die hangen we dan op of na afloop van de voorstelling kan het overhandigd worden aan de Sint. Verder willen we niet alleen de verjaardag van de Sint vieren, maar vinden we het leuk om ook de kinderen die zondag 24 november jarig zijn of hun kinderfeestje tijdens deze voorstelling vieren, in het zonnetje te zetten.

Indien dat zo is, willen wij dat weten en mag de naam van de jarige jop doorgegeven worden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Tot slot staat er een glaasje ranja en iets lekkers klaar voor onze jongste gasten. Kaartjes a € 2,50 zijn te reserveren op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0413-293016. Na afloop is in het restaurant de mogelijkheid om pannenkoeken a € 7,50 te eten. We zien jullie heel graag zondag 24 november om samen met Tejater Speelgoetd, bij De Leygraaf, Sinterklaas en zijn Pieten te verwelkomen.

Nieuwste editie

maart editie