KaneVoor alle Kane liefhebbers is het 21 augustus de uitgelezen mogelijkheid om Kane ‘buiten’ te zien. De populaire band heeft inmiddels 5 zeer succesvolle albums met daarop meer dan 20 singles en neemt je mee op reis met gevoelige én knallende spektakelnummers. 

No Surrender, het nieuwe en vijfde album van Kane, is een rockplaat zonder onnodige franje. Het album is ingespeeld met de band waarmee Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen inmiddels twee jaar live op het podium staan: Robin Berlijn (gitaar), Joost Kroon (drums), Ivo Severijns (bas) en Nico Brandsen (keyboards). Het album is in slechts een paar weken tijd opgenomen in de ICP Studio’s in Brussel. Dinand en Dennis hebben het album dit keer zelf geproduceerd, samen met toetsenist Nico. De onderlinge chemie die de band op het podium voelt en uitstraalt, is op No Surrender vertaald naar een warm en eerlijk geluid.  
De website van Kane is er duidelijk over: Kane is een no nonsense band.


Muziek recht voor zijn raap, en dat komt op geen andere locatie zo goed naar voren als in De Kersouwe. Eerdere optredens van de band van Dinand Woesthoff hebben dat al bewezen. Vooral de overgave waarmee Dinand de nummers ten gehore brengt is uniek. Natuurlijk moet een band van het formaat Kane alle bekende hits, zoals Rain Down On Me, Something To Say, Fearless en Shot Of A Gun, ten gehore brengen, maar het is altijd ontzettend genieten als een artiest zich volledig geeft. Zo geeft Kane het publiek wat het wil, maar weet de band de fans bovendien op te zwepen en mee te krijgen in een sfeer van ‘lekker uit je dak gaan’.
Als je er bij wilt zijn: hou de site in de gaten en bestel de kaarten zodra dat kan!

Het concert is uitverkocht.
 

Nieuwste editie

maart editie