kersouweDe dagen worden weer langer, de krokusjes komen uit de grond en heel soms kunnen we al van de eerste zonnestralen genieten, kortom het voorjaar komt eraan! En dus komt ook de start van het nieuwe Kersouwe-seizoen in zicht.

Een heerlijk vooruitzicht dat we binnen enkele maanden weer volop kunnen genieten van alle mooie voorstellingen die dit seizoen weer op het programma staan. Op dit moment kunnen we al een klein tipje van de sluier oplichten.

Het programma

Zaterdag 14 mei wordt het seizoen geopend met een geweldig concert van De Dijk, die we inmiddels met trots onze huisband mogen noemen. Verder staat  Mark van de Veerdonk met zijn voorstelling ‘Tolaat de vlogodre kiwjt’ gepland. Met de voorstelling ‘Noorderzon’ zal het cabaretduo Schudden op zaterdag 10 september het seizoen sluiten.  

Bijna wekelijks worden er nu nieuwe namen aan het programma toegevoegd. Wij raden iedereen daarom aan regelmatig de website van de Kersouwe te bezoeken. Bovendien is de Kersouwe ook te volgen via Twitter en Facebook!

Theatergroepen De Kersouwe

Uiteraard staan ook onze eigen theatergroepen weer garant voor 2 prachtige producties. Op woensdagmiddag 29 juni vindt de première plaats van ‘Lipgloss in sprookjesbos', gespeeld door de jeugdproductie. Meer informatie hierover volgt snel.

Op zondag 14 augustus begint de voorstelling  ‘De Bokkenrijders, de nacht in’. Theatergroep De Kersouwe speelt het verhaal van twee vrienden in de tijd dat de bendes van de Bokkenrijders actief waren. Mensen in het dorp worden onverwacht opgepakt, buren lopen over en niemand kun je vertrouwen. Geen enkel moment weet je wie er gebrandmerkt is als Bokkenrijder en wie je zal helpen. De Kersouwe gaat met dit stuk, dat perfect in de bossen van Heeswijk past, het toneel vullen met paarden, koetsen en veel volk. Er wordt gezongen en gedanst, gevochten en plezier gemaakt. Kortom een ouderwets Kersouwe spektakel met een spannend verhaal, gevechten, levende dieren en uitbundig feest op het toneel.

Vrienden van de Kersouwe

Het is wellicht een goed idee om het theater de ondersteunen en bovendien direct het voordeel te hebben van het recht op voorbespreking? Word dan Vriend! Aanmelden moet wel vóór 4 maart a.s. Na deze datum blijf je welkom als vriend, maar helaas heb je dan geen recht meer op voorbespreken.

Graag begroeten wij iedereen komend seizoen op ons theater. Want een bezoek aan de Kersouwe blijft altijd een bijzondere ervaring, voor zowel de bezoekers als voor de artiesten!

Tot ziens op de Kersouwe 

P.S. Vanaf 1 april hebben we een prachtige nieuwe website. Na een uitgebreide pitch hebben we gekozen voor het bureau APSbb te Heeswijk. Zij zorgen voor een buitengewoon mooie presentatie van de Kersouwe die helemaal past in deze tijd.

Nieuwste editie

maart editie