110521duocabaretJasper van Kuijk en Erris van Ginkel zijn veelbelovende chansonniers, kleinkunstenaars én cabaretiers. Op vrijdag 27 mei maken zij de Kersouwe onveilig.Een bijzonder cabaretduo voor een ontwapenend avondje uit.

 Jasper van Kuijk heeft een nuchter gevoel voor humor, dat aanstekelijk werkt. Voor je het weet ga je mee in de meest bizarre redenaties en irritaties. Met fileermes, vergrootglas en lachgas gaat hij het dagelijks leven te lijf. Daarnaast zingt hij aan de piano beeldende liedjes, gebracht met een heerlijk stemgeluid. Tijdens Cameretten 2010 won Jasper met zijn programma ''t Kan Nie Op' de jury- en de publieksprijs. Hij hoort duidelijk thuis op het podium. ''t Kan nie op' is een spannend en geloofwaardig pleidooi tegen versimpeling en animatie. Zijn programma vol schrijnende humor zit goed in elkaar  en zijn actuele bespiegelingen getuigen van sterk persoonlijk en maatschappelijk engagement.

 Erris van Ginkel is een energieke theaterpersoonlijkheid en een getalenteerde liedjesschrijver.
In zijn teksten weet hij op komische en ontroerende wijze diverse onderwerpen tot op het bot te ontleden. Gewapend met gitaar gaan vriend en vijand door de gehaktmolen. Zijn liedteksten waren genomineerd bij de beste nieuwe liedteksten op de Avond van het Nieuwe Lied van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2008 en 2010. Erris van Ginkel speelt zijn eerste avondvullende cabaretvoorstelling 'De Vooruitgang'. Een voorstelling met muzikale verhalen en verhalende liedjes. Vrijdag 27 mei, aanvang 21.00 uur, entree 14,-

 Kijk op  www.kersouwe.nl  voor het volledige programma en het bestellen van kaarten.

Nieuwste editie

maart editie