kersouweEen bijzonder weekend in Natuurtheater de Kersouwe. Op 15 juni Theo Maassen en 16 juni BZB CD presentatie &guests. Vrijdag speelt Theo Maassen zijn nieuwste show ‘Met alle respect’ in een uitverkocht Natuurtheater de Kersouwe. Een bijna thuiswedstrijd voor de in Zijtaart opgegroeide cabaretier. Volgens de critici speelt Maassen in ‘Met alles respect een volmaakt cabaretprogramma.

In ‘Met alle respect’ geeft Theo Maassen Nederland er ongenadig hard van langs, maar lijkt er wel de lol van in te zien. Ook in deze voorstelling ramt de verbale sloopkogel weer ongenadig onze zekerheden tot gruzelementen. ‘Met alle respect’ geeft geen uitsluitsel. Het is een zoektocht, niet naar antwoorden, maar naar betere vragen. Verpakt in een theatervorm die voor hem geschapen lijkt. Of beter: die hij zelf herschapen heeft. Theo Maassen is een in- en integer podiumbeest die zijn gelijke niet kent. Uiteindelijk grijpt de inhoud van de voorstelling je zonder twijfel weer als vanouds bij de strot. Vrijdag 15 juni, aanvang 21.30 uur, de voorstelling is uitverkocht.

BZB met een avondvullend programma

Zaterdag 16 juni presenteert BZB tijdens een avondvullend programma en op geheel eigen wijze hun nieuwste CD album getiteld ‘7’ in de Kersouwe. Om 20.00 uur start de avond in het kleine theater met het CoffeeConcert door Clemens van de Ven en The Heinoos. Aansluitend begint om 21.15 uur in het grote theater JAH6. Een band die het levenslied laat samensmelten met een reggaebeat. Na een uurtje nederreggae gaat Heavy Hoempa een show geven op het theaterplein. 7 Blazers en een drummer die voluit gaan! Om 22.30 uur is het dan zover. De heren van BZB zullen de bühne van het grote theater bestijgen. Samen met enkele special guests is het genieten van een nieuwe show. Na het optreden van BZB gaat het programma verder op het theaterplein met een Irish CoffeeConcert van de Folkaholics en een signeersessie van de BZB-heren zelf. Tot slot verzorgt DJ Gusztav de afterparty met zijn aanstekelijke Balkan Beats. Zaterdag 16 juni, aanvang 20.00 uur. entree Bekijk op www.kersouwe.nl het hele programma en bestel online, bij de VVV Heeswijk-Dinther of Uitpunt Veghel de kaarten.

Nieuwste editie

maart editie